Suomen ensimmäisestä Pizzamestari-tittelistä kisataan maaliskuussa Fastfood & Café & Ravintola -ammattitapahtumassa.
Pizzamestari-semifinalistit ovat:
Lotten Lindborg, Piece n Love, Helsinki
Jason McArdle, Ravintola Gustavo, Turku
Akseli Mäki, Tårget, Turku
Davide Sindoni, Ristorante Sergio's, Turku
Mira Rautajoki, Pizzarium, Helsinki
Antti Porna, Ravintola Perho/Tenho Restobar, Helsinki
Jasmin Karhunen, Classic Pizza, Ruka
Mika Heiskanen, Kanresta Oy, Helsinki
Tuomariston puheenjohtajan Pekka Terävän mukaan kovatasoisia hakemuksia keittiöpäälliköiltä ja kokeilta tuli lähes 50 ympäri Suomea. Semifinalistit valittiin hakijoiden lähettämien kilpailureseptien ja kuvien perusteella. Kilpailun tuomaristossa Metroa edustaa myyntipäällikkö, keittiömestari Lasse Koistinen.
Semifinalistit valmistavat tuomariston valvonnassa kaksi erilaista pizzaa: omalla reseptillä ja yhteistyökumppaneiden raaka-aineista. Neljä parasta jatkaa finaaliin, jossa he valmistavat pizzat kumppanikorin raaka-aineista sekä waste -korista.
Pizzamestarin pääyhteistyökumppaneita ovat Arla Oy, Food Camp Finland Oy, HKScan ja Metro-tukku. Mukana ovat myös Easyfairs, Aromi-lehti, Dieta Oy, Myllyn Paras Oy ja Medanta Oy.