Asiantuntevaa palvelua

Olemme keskittäneet myynti- ja asiakaspalvelumme kolmeen segmenttiin: ruokaa valmistaviin (Ruokalinja), julkishallinnon (Ruokalinja) ja jälleenmyyviin (Kauppalinja) asiakkaisiin. Käytössäsi ovat myynnin ja valikoimahallinnan ammattilaiset, jotka tuntevat oman asiakasryhmänsä tuotteet, toimintamallin ja erityistarpeet. Kehitämme koko ajan tuotevalikoimaamme vastaamaan asiakkaidemme toiveita ja tarpeita tiiviissä yhteistyössä tavarantoimittajiemme kanssa.

Article_short_535px_ruokaa_valmistavat.jpg

Ruokaa valmistavat asiakkaat

Ruokaa valmistavia asiakkaita Wihurin Metro-tukussa palvelevat ravintola-alan ammattilaiset. He etsivät reseptiikkaan parhaiten sopivat tuotteet ja joustavan, nopean toimitusrytmin hallitsevat yhteistyökumppanit.

Julkishallinnon asiakkaat

Julkishallinnon asiakkaat arvostavat Wihurin Metro-tukun toimitusvarmuutta, jossa yhtenä työkaluna käytetään Relex-ennustepankkia. Tilauksen voi tehdä myös julkishallinnon omien tietojärjestelmien kautta.

article_short_535x300 px_puurolautanen_kuivatuilla_karpaloilla.jpg
article_short_535x300px_ranskalaiset_annos.jpg

Jälleenmyyvät asiakkaat

Jälleenmyyvät asiakkaat saavat tilauksensa toimitusmyyntinä perille asti tai he voivat asioida lähellä palvelevassa Metro-pikatukussa, jonka verkosto kattaa koko maan. Pikatukku- ja myyntipäälliköt tuntevat asiakkaansa, ja pikatukkujen monipuolista tuotevalikoimaa pystytään räätälöimään alueellisen kysynnän mukaan sekä tekemään aktiivista kampanjatyötä asiakasketjujemme kanssa.

Sähköiset laskut, kuormakirjat ja tuotetietosanomat

Suosittelemme laskujen vastaanottamista verkko- tai EDI-laskuna. Verkkolasku nopeuttaa laskujen käsittelyä, säästää kustannuksia, tehostaa arkistointia ja vähentää virheiden mahdollisuutta. Saat laskulle tavararyhmäerittelyn toivomillasi kirjanpidon tileillä, jolla helpotat tuoterivien tiliöintiä. Verkkolaskutus on täysin turvallista ja soveltuu kaikenkokoisille yrityksille. Lisätietoa sähköisestä laskutuksesta verkkokaupan ehtoihin

Toimitamme asiakkaamme järjestelmiin myös sähköisiä kuormakirjoja ja tuotetietosanomia.

Asiakaspalvelumme palvelee kaikkiin myyntiin ja hankintaan liittyvissä asioissa numerossa 0200 50 200 arkisin 8–16. Meidät tavoitat myös sähköpostilla asiakaspalvelu.metro@wihuri.fi

Myynnin yhteystiedot

Article_short_535x355px_tabletti_rustiikkipöytä_kalenteri.jpg