Ruoanlaittoa_MT_Fiilis_41.jpg

Esimerkkejä kampanjajulkaisuista

Ruokalista liitteineen on ravintolakaupan eri segmenteille kohdennettu vahvasti sesonkipainotteinen kampanja. Ruokalistan yhtenä liitteenä on Juomalista. Erinomainen kanava olla mukana kasvavassa ravintolakaupassa!

Metro-tukusta liitteineen on liikenneasemaravintoloille sekä jälleenmyyville asiakkaille kohdennettu kampanja.

Julkaisut ilmestyvät kuusi kertaa vuodessa ja hinnat ovat voimassa 2 kk.

Jäätelökesä-hinnasto kokoaa kesän parhaat jäätelöt ja on voimassa huhti-elokuun.

ESIMERKKEJÄ KUVASTOISTA JA HINNASTOISTA

Uutuuslista esittelee kauden tärkeimmät uutuudet yhdellä kertaa. Kuvasto julkaistaan hinnattomana ja se ilmestyy 3 kk välein.

Erikoissiiderit ja -oluet -kuvasto esittelee valikoimissamme olevat erikoissiiderit ja oluet. Kuvasto ilmestyy huhtikuussa vauhdittamaan juomien kesäkauppaa!

Käyttötavarakuvasto kokoaa yhteen laajan käyttö- ja siivoustavaravalikoimamme. Kuvasto on erinomainen paikka esitellä hyllyvalikoiman lisäksi myös kattavaa tilaustuotteiden valikoimaa. Kuvasto ilmestyy kerran vuodessa.

emetro.fi

emetro.fi on vakiinnuttanut paikkansa yhtenä tärkeimmistä asiointikanavistamme. emetro.fi tarjoaa niin mainos- kuin artikkelipaikkoja, jotka ovat voimassa 2 vkoa kerrallaan.

Pikatukkujen kampanjat

Hyllynpäätykampanjat ja diginäytöt tavoittavat noutavan asiakkaan juuri oikealla hetkellä. Näkyvyys on voimassa 2 kk.

Gastronomie

Gastronomie on uudenlainen asiakaslehti, joka kokoaa mielenkiintoisimmat puheenaiheet ja raikkaat houkuttelevat kuvat yksiin kansiin. Lehti on suunnattu ravintolakaupan segmentille, mutta tavoittaa myös tärkeimmät julkishallinnon ja jälleenmyyvät asiakkuudet. Gastronomie ilmestyy kolme kertaa vuodessa tammikuussa, toukokuussa ja syyskuussa.

Tarmo

Tarmo Lähikauppias -ketju edustaa tunnusomaista suomalaista kyläkauppaa. Tänä vuonna noin 70 Tarmo Lähikauppaa palvelee asiakkaitaan kylällä, myymäläautossa tai kaupungin taajamassa.

Tarmolle toteutamme kuukausikampanjaa, josta tehdään myös suorakirje, jonka painatuksen ja jakelun hoitaa kauppias itse.

Tarmoihin tehdään kolme somistuspromopakettia: talvi, kesä ja joulu.

Kampanjamyynti ja -varaukset:
Wihurin Metro-tukku, Hankinta ja logistiikka

Aineiston toimitus: metro.ilmoitukset@wihuri.fi