Wihurin Metro-tukku kumppanina

article_short_535x357px_asiakas_kassalla.jpg

Asiakkaaksi

Tavoitteemme on helpottaa asiakkaan arkea toimitusketjun jokaisessa vaiheessa ja olla alan luotettavin toimija. Olemme täyden palvelun tukkukauppa, joka palvelee paikallisesti Metro-pikatukuissa ympäri Suomea. Tilaus on helppo ja nopea tehdä emetro.fi-verkkokaupassa ja joustavien tilausjärjestelmien kautta. Toimitamme tuotteet asiakkaalle tai ne voi noutaa omasta Metro-pikatukusta.

Kun haluat tietää, miten voimme palvella juuri sinua, ota yhteys oman alueesi pikatukkupäällikköön tai myyntipäällikköön. Voit myös lähettää sähköpostin osoitteeseen asiakaspalvelu.metro@wihuri.fi

Haluatko asiakkaaksemme? Käy täältä täyttämässä asiakashakemus.

Tavarantoimittajaksi

Haluamme tarjota asiakkaillemme markkinoiden parhaat tuotteet. Arvostamme pitkäaikaista yhteistyötä luotettavien tavarantoimittajien kanssa, jotka kehittävät kanssamme laadukkaita ja hinnaltaan kilpailukykyisiä tuotteita asiakkaidemme eduksi. Etsimme uusia yhteistyökumppaneita kotimaasta ja ulkomailta täydentämään 700 tavarantoimittajan verkostoa, jotta myös tulevaisuudessa pystymme täyttämään asiakkaidemme odotukset.

Kun haluat menestyä kanssamme, ota yhteys tuoteryhmäpäälliköihimme.

Hankinnan ja logistiikan yhteystiedot

Article_short_535px_business_handshake_kädenpuristus.jpg
metro_barona_tule_meille_töihin.jpg

Tule meille töihin

Visiomme on olla tukkukaupassa Suomen luotettavin kumppani. Tavoitteemme on helpottaa asiakkaan arkea ketjun jokaisessa vaiheessa. Siksi etsimme jatkuvasti uusia oma-aloitteisia ja yhteistyökykyisiä osaajia mukavaan joukkoomme Metro-pikatukkuihin, myyntiin, hankintaan ja logistiikkaan sekä hallinnon tukitoimintoihin.

Tarjoamme näköalapaikan suomalaiseen tukkukauppaan ja mahdollisuuden kehittyä työssäsi. Kilpailukykyisen palkan ja työterveyshuollon lisäksi tarjoamme hyvät henkilöstöedut.

Katso Wihuri-konsernin avoimet työpaikat tai lähetä avoin hakemus pikatukkupäällikölle. Opiskeluun ja tutkinnon suorittamiseen liittyvästä työharjoittelusta voi kysyä suoraan pikatukkupäälliköiltä.

Pikatukkupäälliköiden yhteystiedot

Logistiikkatyöntekijöiden rekrytoinnissa meitä avustaa yhteistyökumppanimme Barona. Tutustu logistiikkakeskuksen avoimiin työpaikkoihin.