Valikoimat

Tuotevalikoimassamme on noin 25 000 tuotetta: tuoretuotteita, pakasteita, teollisia elintarvikkeita, panimotuotteita ja non-food -tuotteita sekä alkoholijuomia (HoReCa-asiakkaille). Valttimme on joustava toimitusketju, jonka avulla pystymme nopeasti tarjoamaan asiakkaillemme uutuus- ja erikoistuotteita sekä huomiomaan alueelliset tarpeet.

Valikoima-asiantuntijamme työskentelevät tiiviisti yhteistyökumppaneidemme kanssa löytääkseen parhaan vaihtoehdon asiakkaillemme. Valikoiman rakentaminen lähtee asiakkaidemme toiveista, tarpeista ja käyttökokemuksista. Siirrymme itsenäiseen hankintaan ja logistiikkaan vuoden 2018 aikana, kun uusi logistiikkakeskuksemme Vantaan Viinikkalassa otetaan käyttöön asteittain.

Keskitymme yhä enemmän oman maahantuonnin ja oma merkki -tuotteiden valikoiman kehittämiseen. Etsimme uusia yhteistyökumppaneita kotimaasta ja ulkomailta täydentämään 700 tavarantoimittajan verkostoa, jotta myös tulevaisuudessa pystymme täyttämään asiakkaidemme odotukset.

Kun haluat menestyä kanssamme, ota yhteys tuoteryhmäpäälliköihimme.

Hankinnan ja logistiikan yhteystiedot 

Article_short_535x300px_Bridor_croissant.jpg

Oman maahantuonnin ja oma merkki -tuotteet:

Wihurin Metro-tukun maahantuonti – Valikoimissamme on makuja maailmalta, perusraaka-aineista erikoisuuksiin. Oman maahantuonnin tuotemerkkejä ovat Bridor, Tragano, Werners Gourmet Service ja Jeden Tag. Oma maahantuonti mahdollistaa nopean reagoinnin vaihtuviin ruokatrendeihin ja asiakaskohtaisten erikoistuotteiden hankintaan.

Metro-tuoteperhe – Laadukkaat ja edulliset tuotteet sopivat jokapäiväiseen HoReCa-käyttöön. Wihurin Metro-tukku vastaa tuotesarjan tuotekehityksestä yhdessä HoReCa-ammattilaisten ja tavarantoimittajien kanssa.

Tutustu tuotteisiimme emetro.fi/verkkokauppa.