Valikoimat

Tuotevalikoimassamme on noin 25 000 tuotetta: tuoretuotteita, pakasteita, teollisia elintarvikkeita, panimotuotteita ja non-food -tuotteita sekä alkoholijuomia (HoReCa-asiakkaille). Valttimme on joustava toimitusketju, jonka avulla pystymme nopeasti tarjoamaan asiakkaillemme uutuus- ja erikoistuotteita sekä huomiomaan alueelliset tarpeet.

Valikoima-asiantuntijamme työskentelevät tiiviisti yhteistyökumppaneidemme kanssa löytääkseen parhaan vaihtoehdon asiakkaillemme. Valikoiman rakentaminen lähtee asiakkaidemme toiveista, tarpeista ja käyttökokemuksista. Pääyhteistyökumppaneitamme ovat Tuko Logistics Osuuskunta ja Finnfrost Oy. Tuko Logistics on päivittäistavarakaupan ja Finnfrost pakasteiden johtavia kotimaisia, kansainvälisesti toimivia hankinta- ja logistiikkayhtiöitä. Emoyhtiömme Wihuri omistaa 41 % Tuko Logisticsista, jonka osakkuusyhtiö Finnfrost on.

Keskitymme yhä enemmän oman maahantuonnin ja oma merkki -tuotteiden valikoiman kehittämiseen. Etsimme uusia yhteistyökumppaneita kotimaasta ja ulkomailta täydentämään 700 tavarantoimittajan verkostoa, jotta myös tulevaisuudessa pystymme täyttämään asiakkaidemme odotukset.

Kun haluat menestyä kanssamme, ota yhteys osto- tai valikoimapäälliköihimme.

Tuotehallinnan yhteystiedot 

Article_short_535x300px_Bridor_croissant.jpg

Metron oman maahantuonnin ja oma merkki -tuotteet:

METRON OMA MAAHANTUONTI – Valikoimissamme on makuja maailmalta, perusraaka-aineista erikoisuuksiin. Oman maahantuonnin tuotemerkkejä ovat Bridor, Tragano, Werners Gourmet Service ja Jeden Tag. Metro-tukku vastaa tuotteiden valikoimasta ja hankinnasta. Se mahdollistaa nopean reagoinnin vaihtuviin ruokatrendeihin ja asiakaskohtaisten erikoistuotteiden hankintaan.

METRO – Metro-tuoteperheen laadukkaat ja edulliset tuotteet sopivat jokapäiväiseen HoReCa-käyttöön. Metro-tukku vastaa tuotesarjan tuotekehityksestä yhdessä HoReCa-ammattilaisten ja tavarantoimittajien kanssa.