Skip to content Skip to navigation menu
On Friday, December 6, 2017, we are celebrating Independence Day and there will be no wholesale deliveries. Independence Day also has an impact on orders and deliveries.
Fazer Leipomot informs: Deliveries of Oululainen Reissumies Eväsleipä are on hold

Vuoden Kokki ja Vuoden Tarjoilija -kilpailujen aikataulut Kevätmessuilla

Wihurin Metro-tukku on mukana valitsemassa Vuoden Kokkia ja Vuoden Tarjoilijaa Kevätmessuilla 4.–6.4. Helsingin Messukeskuksessa.

Vuoden Kokki ja Vuoden Tarjoilija -semifinaalit käydään torstaina 4.4. klo 10–16.30. Yleisö voi kilpailualueella hallissa 2 seurata, kun kokit työskentelevät avokeittiöissä ja tarjoilijat huolehtivat kutsuvieraista. Kokit valmistavat kilpailuannoksia 15.30 asti ja tarjoilijaehdokkaiden kisasuoritusta voi seurata vielä tunnin sen jälkeen.

Vuoden Kokki ja Vuoden Tarjoilija -semifinalistit julkaistaan torstaina klo 17, ja samalla tiedossa on myös kummankin kilpailun Yleisön suosikki.

Vuoden Tarjoilija -kilpailun finaali käydään perjantaina 5.4. klo 10–16 ja Vuoden Kokki -finalistit kisaavat lauantaina 6.4. klo 10–14. Lauantai-iltapäivä huipentuu klo 16, jolloin Vuoden Kokki ja Vuoden Tarjoilija -kilpailujen voittajat julkistetaan.

Tarjoilijoiden kisasuorituksiin ruuat valmistavat aiempien vuosien Vuoden Kokki -kilpailun voittajat Kalle Tanner (2018), Mattias Åhman (2017) ja Henri Kotkavuori (2011). Kisojen juontajina toimivat Vuoden Kokki 1996 Aki Wahlman ja Vuoden Tarjoilija 2018 Noora Sipilä. Wihurin Metro-tukun keittiömestari Juuse Mikkonen on mukana Vuoden Kokki -tuomaristossa.

Kuvat Santeri Stenvall

  • Wihuri_4v.svg
  • Wipak_4v.svg
  • brand-winpak.svg
  • Metrotukku_logo_sininen_uusi.svg
  • Tekninen_kauppa_4v.svg
  • Jetflite_4v.svg