Skip to content Skip to navigation menu
Toimittajien ilmoittamat poikkeamat
Poikkeavat tilaus- ja toimituspäivät 2020 - Pääsiäinen, viikot 15-16
Tiedote varautumisestamme koronavirusepidemiaan

Vuoden Kokki ja Vuoden Tarjoilija -kilpailujen aikataulut Kevätmessuilla

Wihurin Metro-tukku on mukana valitsemassa Vuoden Kokkia ja Vuoden Tarjoilijaa Kevätmessuilla 4.–6.4. Helsingin Messukeskuksessa.

Vuoden Kokki ja Vuoden Tarjoilija -semifinaalit käydään torstaina 4.4. klo 10–16.30. Yleisö voi kilpailualueella hallissa 2 seurata, kun kokit työskentelevät avokeittiöissä ja tarjoilijat huolehtivat kutsuvieraista. Kokit valmistavat kilpailuannoksia 15.30 asti ja tarjoilijaehdokkaiden kisasuoritusta voi seurata vielä tunnin sen jälkeen.

Vuoden Kokki ja Vuoden Tarjoilija -semifinalistit julkaistaan torstaina klo 17, ja samalla tiedossa on myös kummankin kilpailun Yleisön suosikki.

Vuoden Tarjoilija -kilpailun finaali käydään perjantaina 5.4. klo 10–16 ja Vuoden Kokki -finalistit kisaavat lauantaina 6.4. klo 10–14. Lauantai-iltapäivä huipentuu klo 16, jolloin Vuoden Kokki ja Vuoden Tarjoilija -kilpailujen voittajat julkistetaan.

Tarjoilijoiden kisasuorituksiin ruuat valmistavat aiempien vuosien Vuoden Kokki -kilpailun voittajat Kalle Tanner (2018), Mattias Åhman (2017) ja Henri Kotkavuori (2011). Kisojen juontajina toimivat Vuoden Kokki 1996 Aki Wahlman ja Vuoden Tarjoilija 2018 Noora Sipilä. Wihurin Metro-tukun keittiömestari Juuse Mikkonen on mukana Vuoden Kokki -tuomaristossa.

Kuvat Santeri Stenvall

  • Wihuri_4v.svg
  • Wipak_4v.svg
  • brand-winpak.svg
  • Metrotukku_logo_sininen_uusi.svg
  • Tekninen_kauppa_4v.svg
  • Jetflite_4v.svg