Skip to content Skip to navigation menu
Maintenance break Sat 16.11.2019 16.15 - 18.00. Sorry for the inconvenience!

Vuoden Kokki ja Vuoden Tarjoilija 2019 -semifinalistit valittu

Vuoden Kokki ja Vuoden Tarjoilija 2019 -semifinalistit kävivät 11.3. koulutuspäivän aikana vierailuilla Wihurin Metro-tukussa.

Wihurin Metro-tukku on pääyhteistyökumppanina Vuoden Kokki ja Vuoden Tarjoilija 2019 -kilpailuissa, jotka käydään 4.–6.4.2019 Kevätmessuilla Helsingin Messukeskuksessa. Koulutuspäivänään 11.3. kilpailujen semifinalistit vierailivat yhteistyökumppaneiden luona ja tutustuivat mm. Wihurin Metro-tukun logistiikkakeskukseen. Wihuri Demokitchenissä semifinalistit harjoittelivat transeerausta Arvo Kokkosen kaloilla ja tutustuivat Meiran mausteisiin Aki Wahlmanin johdolla.

Semifinaalit käydään Kevätmessujen avajaispäivänä. Tarjoilijakilpailun finaali on perjantaina 5.4. ja kokkikilpailun lauantaina 6.4, jolloin julkistetaan kummankin kilpailun voittajat. Vuoden Kokki 2019 -kilpailun päätuomarina toimii Vuoden Kokki 2001 ja ravintola Göstan ravintoloitsija Henry Tikkanen. Vuoden Tarjoilija 2019 -kilpailun päätuomarina toimii Pet Ravintolat Oy:n ravintoloitsija Petra Granqvist.

Kilpailut järjestää ELO–säätiö yhteistyössä laajan kumppaniverkoston kanssa. Vuoden Kokki ja Vuoden Tarjoilija -kilpailujen pääyhteistyökumppaneita ovat Wihuri Oy Aarnio Metro-tukku, Messukeskus, Metos Oy Ab, HKScan Oyj, Valio Oy ja Viking Line Oy. Yhteistyökumppaneita ovat myös Ainoa Winery Oy, Arvo Kokkonen Oy, Aromi-lehti, Astiavuokraus Oy Jubilee, Diversey, E.Ahlström Oy, Fredman Group Oy, MaRa ry, Meira, MTK ry, NORD-T, Pajunen Oy, Perho Liiketalousopisto, Polar Electro Finland, Puljonki Oy, SLC ry, Vingruppen Finland ja Vitriini-lehti.

VUODEN KOKKI 2019 -semifinalistit

  • Janne Blomqvist, Hotel Lilla Roberts/Krog Roba, Helsinki
  • Teemu Boman, Ravintola Ultima, Helsinki
  • Jussi Haavisto, Ravintola Muru, Helsinki
  • Lari Helenius, Ravintola Olo, Helsinki
  • Mikko Kaukonen, Food Camp Finland, Helsinki
  • Ville Korhonen, Ravintola Savoy, Helsinki
  • Johan Kurkela, Ravintola Nude, Helsinki
  • Mikko Lahtinen, Hotelli Punkaharju, Punkaharju
  • Lasse Lindström, Gastro Bar Sesonki, Järvenpää
  • Miikkael Linnakangas, Gastro Bar Sesonki, Järvenpää
  • Petri Niilola, Viking Line Oy, Helsinki
  • Simo Paalanen, Ravintola Grön, Helsinki
  • Jarkko Pulkkinen, Hotel Ellivuori, Sastamala
  • Anssi Riihimäki, Ravintola Ultima, Helsinki
  • Simon Selin, Ravintola KUU, Helsinki
  • Jesse Valkama, Ravintola Nude, Helsinki

 

VUODEN TARJOILIJA 2019 -semifinalistit

  • Chris Angelov, Ravintola Savoy, Helsinki
  • Joona Finni, Ravintola Figaro, Jyväskylä
  • Leeni Hyvärinen, Ravintola Palace, Helsinki
  • Henna Kolehmainen, Ravintola C, Tampere
  • Heidi Martikainen, Ravintola Farang, Helsinki
  • Matias Pietarinen, HNH Coctail Tmi., Helsinki
  • Tiia Hänninen, Ravintola Piparkakkutalo, Hämeenlinna

 

Artikkelikuvassa Vuoden Kokki- ja Vuoden Tarjoilija 2019 semifinalistit. Ylärivi vasemmalta oikealle: Lari Helenius, Jesse Valkama, Jarkko Pulkkinen, Janne Blomqvist, Petri Niilola, Ville Korhonen, Lasse Lindström, Mikko Lahtinen ja Miikkael Linnakangas. Keskirivi vasemmalta oikealle: Leeni Hyvärinen, Christian Angelov, Henna Kolehmainen, Heidi Martikainen, Joona Finni ja Tiia Hänninen. Alarivi vasemmalta oikealle: Jussi Haavisto, Anssi Riihimäki, Johan Kurkela, Simo Paalanen, Mikko Kaukonen ja Simon Selin. Kuvasta puuttuvat Teemu Boman ja Matias Pietarinen. Kuva Santeri Stenvall

  • Wihuri_4v.svg
  • Wipak_4v.svg
  • brand-winpak.svg
  • Metrotukku_logo_sininen_uusi.svg
  • Tekninen_kauppa_4v.svg
  • Jetflite_4v.svg