Skip to content Skip to navigation menu
Toimittajien ilmoittamat poikkeamat
Poikkeavat tilaus- ja toimituspäivät 2020 - Pääsiäinen, viikot 15-16
Tiedote varautumisestamme koronavirusepidemiaan

Vuoden Tarjoilija 2019 -finalistit valittu

Vuoden Tarjoilija finalistit ovat Christian Angelov, Heidi Martikainen, Joona Finni ja Leeni Hyvärinen.

Neljä finalistia, Christian Angelov, Heidi Martikainen, Joona Finni ja Leeni Hyvärinen, kilpailee tänä vuonna Vuoden Tarjoilija -tittelistä Kevätmessuilla Helsingissä perjantaina 5.4. Kilpailun voittaja julkistetaan yhdessä Vuoden Kokki 2019 -voittajan kanssa lauantaina 6.4. klo 16.

Chris Angelov, Ravintola Savoy, Helsinki

Chris hankki kilpailukokemusta Vuoden Tarjoilija -kilpailuissa jo viime vuonna ja lähtee entistä innokkaampana kisaamaan tänä vuonna.

Chris on työskennellyt Hodari & Hummerissa, Pastiksessa, Ravintola Murussa ja Ravintola Nokassa.

– Minulle on tärkeää keittiön ja salin välinen tiimityöskentely. Vieraamme tulevat nauttimaan elämyksistä ja meidän tehtävänä on luoda heille sellaisia.

Heidi Martikainen, Ravintola Farang, Helsinki

Heidi on rutinoitunut kisaaja, joka tämän vuoden Vuoden Tarjoilija -kisassa keskittyy siihen, että tekee kisatehtävät annetuissa aikarajoissa.

Heidi on työskennellyt mm. Savoyssa, Ravintola Solnassa ja Kulosaaren Casinolla.

– Sosiaaliset tilanteet ovat mielestäni ravintola-alalla parasta ja siksi ala on koukuttava – parhaimmillaan se ei edes tunnu työnteolta. Haluan olla läsnä ja helposti lähestyttävissä, jotta asiakas pääsee rentoutumaan ja heittäytymään palveltavaksi.

Joona Finni, Ravintola Figaro, Jyväskylä

Taitajissa kisannut Joona lähti mukaan Vuoden Tarjoilija -kilpailuun kehittämään ammattitaitoaan ja luomaan kontakteja.

Joona on työskennellyt Rosannessa Laukaalla sekä Vesilinnassa ja Pöllöwaarissa Jyväskylässä.

– Vahvuuksien hyödyntäminen ja tilannetaju ovat tärkeitä viihtyisän ja ikimuistoisen palvelutilanteen luomiseksi. Palvelen ihmisiä niin kuin haluaisin itseäni kohdeltavan – tämä on mielestäni toimiva periaate.

Leeni Hyvärinen, Ravintola Palace, Helsinki

Leeni sai kilpailusta hyvää kokemusta viime vuonna ja lähtee haastamaan itseään myös tämän vuoden Vuoden Tarjoilija -kilpailuissa.

Leeni on työskennellyt mm. yhden ja kahden hatun paikoissa Australiassa, Savoyssa ja Brondalla Helsingissä sekä Jyväskylässä ja Lapissa.

– Parasta ravintola-alassa on sen kansainvälisyys – ihmisten täytyy syödä ja juoda joka paikassa. Haluan tuottaa vieraille elämyksiä ja kokemuksia. Toivon Helsingin kasvavan kansainvälisesti kiinnostavaksi ruokamatkailukohteeksi.

Kuva: Santeri Stenvall/ELO-säätiö

  • Wihuri_4v.svg
  • Wipak_4v.svg
  • brand-winpak.svg
  • Metrotukku_logo_sininen_uusi.svg
  • Tekninen_kauppa_4v.svg
  • Jetflite_4v.svg