Ohita sisältöön Siirry navigointivalikkoon
Huoltokatko tiistaina 19.3. klo 18-20.30. Pahoittelemme häiriötä!

Ammattilaisten Erisan-voiteet on uudistettu

Ammattiympäristössä terve iho on hyvän hygienian perusta. Ihovoiteet ehkäisevät ihon kuivumista ja erilaisia iho-ongelmia sekä suojaavat ihoa kemikaaleilta, lialta, kosteudelta ja muilta ulkoisilta rasituksilta. Uusien voiteiden tuotekehityksessä nämä ominaisuudet ovat olleet johtoajatuksena alusta lähtien. Säännöllisesti käytettynä voiteet ylläpitävät ihon hyvää kuntoa.

Uusi Erisan Hydra Cream on pitkäkestoinen tehokosteuttaja, joka jättää iholle pehmeän, hoidetun tunteen. Joustava, kosteutettu iho tuntuu hyvältä ja sietää paremmin ulkoisia rasituksia. Sarjan toinen uutuus, Erisan Protect, on täyteläinen, suojaava ja hoitava ihovoide. Perusvoide on kosteusvoidetta rasvaisempi, mutta se levittyy iholle helposti ja imeytyy hyvin. Valikoiman uudet voiteet ja pakkauskokovaihtoehdot korvaavat aiemmat Erisan Cream-, Erisan Protect-, Erisan Kosteusvoide- ja Erisan Perusvoide -tuotteet.

Vuosi 2019 on Kiillolle erityisen merkityksellinen, sillä kotimainen perheyritys täyttää lokakuussa 100 vuotta. Juhlavuoden teema, Lujin sidos kaikista, kertoo läheisyydestä sekä arvoihin ja tulevaisuuteen sitoutumisesta. Sidos viittaa kemiallisiin sidoksiin, jotka ovat Kiillon toiminnan ydintä. Lujin sidos kaikista liittyy vahvasti myös rakkauteen, joka sekin on biologialtaan puhtaasti kemiallinen sidos. Kiilto haluaa jatkuvasti kehittää ja uudistaa tarjontaansa entistä paremmaksi, kohti seuraavaa sataa vuotta. Rakkaudesta yksityiskohtiin on syntynyt myös Erisan Pro -sarjan uudet voiteet - ammattilaisille ammattilaisilta.

  • Wihuri_4v.svg
  • Wipak_4v.svg
  • brand-winpak.svg
  • Metrotukku_logo_sininen_uusi.svg
  • Tekninen_kauppa_4v.svg
  • Jetflite_4v.svg