Ohita sisältöön Siirry navigointivalikkoon

Chef Wotkin´s 3-5 kg Delikatesskinka

2050940200006
Tuotekoodi: 2050940200006
EAN-koodi: 2050940200006
Myyntiyksikkö: KG
ME1 koko: 1.0 KG
Valmistaja/Toimittaja: Lihatukku Veijo Votkin Oy
Tuotetyyppi: Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Saatavuus:
Tuotetiedot
Sian kinkku (Suomi), lähdevesi, suola, glukoosi, stabilointiaine (E450, E451, E452), hapettumisenestoaine (E316).
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa Suomi 
Tuotantovaiheen tiedot
Viimeinen valmistuspaikka Suomi 
Ainesosien alkuperät
Sian kinkku Ainesosan määrä prosenteissa : 85 
Kasvatuspaikka : Suomi 
Teurastuspaikka : Suomi 
Syntymäpaikka : Suomi 
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Ei sisällä allergeenia Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet 
Äyriäiset ja -tuotteet 
Munat ja -tuotteet 
Kalat ja -tuotteet 
Maapähkinät ja -tuotteet 
Soijapavut ja -tuotteet 
Maito 
Pähkinät ja -tuotteet 
Selleri ja -tuotteet 
Sinappi ja -tuotteet 
Seesaminsiemenet ja -tuotteet 
Rikkidioksidi ja sulfiitit 
Lupiini ja -tuotteet 
Nilviäiset ja -tuotteet 
Energiasisältö (kJ) 905  kJ
Energiasisältö (kcal) 220  kcal
Rasvaa 16  g
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja 6  g
Hiilihydraattia 0  g
Proteiinia 19  g
Suolaa 1.6  g
Lisäaineen nimi / E-numero E316 Natriumerytorbaatti 
E450 Dinatriumdifosfaatti 
E451 Pentanatriumtrifosfaatti 
E452 Natriumpolyfosfaatti 
Muut tuotetiedot
Brändinimi Chef Wotkin´s 
Allergeeni Gluteenia sisältävät viljat ja viljatuotteet 
Äyriäiset ja äyriäistuotteet 
Munat ja munatuotteet 
Kalat ja kalatuotteet 
Maapähkinät ja maapähkinätuotteet 
Soijapavut ja soijapaputuotteet 
Maito 
Pähkinät ja pähkinätuotteet 
Selleri ja sellerituotteet 
Sinappi ja sinappituotteet 
Seesaminsiemenet ja seesaminsiementuotteet 
Rikkidioksidi ja sulfiitit 
Lupiini ja lupiinituotteet 
Nilviäiset ja nilviäistuotteet 
Täydellinen tuotenimi (suomi) Chef Wotkin´s 3-5 kg Herkkukinkku 
Täydellinen tuotenimi (ruotsi) Chef Wotkin´s 3-5 kg Delikatesskinka 
Täydellinen tuotenimi (eng.) Chef Wotkin´s 3-5kg Christmas ham, boneless 
Pakkaustyyppi Kutistemuovi 
Tavarantoimittajan tuotenumero 5408 
Asetuksen tyyppi Terveysmerkki / Tunnistusmerkki 
Käsittelyohjeet Elintarvike 
Valmistusohjeet Tärkeää: Nosta kinkku huoneenlämpöön 6-12 tuntia ennen paistamista kinkun koosta riippuen! Suosittelemme paistomittarin käyttöä. • Kuumenna uuni 150 asteiseksi. • Jos käytät paistomittaria, työnnä sen neula viistosti kinkun keskiosan paksuimpaan kohtaan. Mittari ei saa koskettaa luuta. • Aseta kinkku uuniritilälle nahkapuoli ylöspäin ja laita uuniin kinkun alle syvä uunivuoka, johon neste tippuu. • Paista ensimmäinen tunti 150 asteessa ja pudota sen jälkeen uunin lämpötila 100 asteeseen. • Paista kinkkua kunnes mittari näyttää 79-80 astetta. Ylikypsäksi katsotaan kinkku, jonka sisälämpötila on 82 astetta. • Kinkun paistoaika määräytyy kinkun koon mukaan. Jos paistomittaria ei ole, paistoaika on noin 1 tunti/kg + 1 tunti. • Anna kinkun jäähtyä ja vetäytyä hetken, ennen kuin poistat verkon. • Voit halutessasi kuorruttaa kinkun. • Siivilöidyn paistoliemen voit käyttää kinkun kastikkeen pohjana. Huomioi, että paistoliemi on suolaista ja sitä kannattaa jatkaa vedellä, kermalla ym. maun mukaan. Paistoliemi sopii erinomaisesti myös siskonmakkara- tai hernekeittoon. KINKUN SUUNTAA-ANTAVAT PAISTOAJAT, JOS PAISTOMITTARIA EI OLE: Juhlakinkku 4-6 kg n. 5-7 tuntia Ohje: Eero Mäkelä, keittiömestari 
Valmistusohjeet (ruotsi) Valmistusohje 
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) Säilytys alle 6 °C 
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) Förvaring under 6 °C 
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) Storage under 6 °C 
Alin varastointilämpötila 2  °C
Ylin varastointilämpötila 6  °C
Tarkista aina tuotetiedot pakkauksesta.
  • Wihuri_4v.svg
  • Wipak_4v.svg
  • brand-winpak.svg
  • wihuri-metro-logo.png
  • Tekninen_kauppa_4v.svg
  • Jetflite_4v.svg