Ohita sisältöön Siirry navigointivalikkoon

SNELLMAN CA700G GRILLRIBS AV LANTGRIS FÄRSKT KÖTT

2096200400007
Tuotekoodi: 2096200400007
EAN-koodi: 2096200400007
Myyntiyksikkö: KG
ME1 koko: 1.0 KG
Valmistaja/Toimittaja: Oy Snellman Ab
Valmistajan koodi): 2396200400008
Tuotetyyppi: Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Saatavuus:
Tuotetiedot
Suomalainen luullinen porsaanliha
Tuotteen alkuperä
Sisältääkö geneettisesti muunneltuja ainesosia Ei sisällä 
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Sisältää allergeenin Ei pakollisesti ilmoitettavia allergeeneja 
Luonnollinen lähde Natrium tai suola 
Energiasisältö (kJ) 810  kJ
Energiasisältö (kcal) 195  kcal
Rasvaa Noin 13  g
Approximately 13  g
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja Noin 4.6  g
Approximately 4.6  g
Hiilihydraattia Noin 0  g
Approximately 0  g
Proteiinia Noin 19  g
Approximately 19  g
Suolaa Noin 0.1  g
Approximately 0.1  g
Muut tuotetiedot
Täydellinen tuotenimi (suomi) Snellman n. 700g Maatiaispossun grilliribs 
Täydellinen tuotenimi (ruotsi) Snellman ca 700g Grillribs av lantgris 
Täydellinen tuotenimi (eng.) Snellman ca 700g Pork ribs 
Pakkausmerkintä Hyvää Suomesta (Sininen Joutsen) 
Pakkaustyyppi Rasia 
Tavarantoimittajan tuotenumero 15634 
Valmistustapa Paistettu 
Valmistusohjeet Vinkki: Ota liha huoneenlämpöön 1/2 tuntia ennen valmistusta. Aseta liha uunivuokaan lihapuoli ylöspäin. Sirottele pintaan suolaa ja levitä marinadi. Peitä vuoka alumiinifoliolla. Kypsennä uunissa 200°C:ssa n. 1 tunti. Poista folio ja pidä uunissa vielä n. 30 min tai grillaa pintaan kaunis väri. Ribsit ovat valmiit, kun liha irtoaa helposti luista. Leikkaa ribsit annospaloiksi. Marinadi: kuullota 1 pilkottu punasipuli öljyssä, lisää ½ dl fariinisokeria. Karamellisoi n. 5 min. Lisää 1 rkl tomaattisosetta ja kuullota vielä pari min. Lisää hienonnettu valkosipulinkynsi, 2 cm pala inkivääriä ja ½ dl appelsiinin mehua, 1 rkl punaviinietikkaa, ½ rkl dijonsinappia, ½ rkl worcesterkastiketta ja 200 ml tomaattimurskaa. Anna poreilla 10 min. Sekoita välillä. Soseuta kastike tasaiseksi sauvasekoittimella. Säilytä kylmässä. 
Valmistusohjeet (ruotsi) Tips: Ta fram köttet i rumsvärme 1/2 timme före tillredning. Lägg köttet i en ugnssäker form med köttsidan uppåt. Strö över salt och häll över marinaden. Täck formen med aluminiumfolie. Ugnsstek i 200°C ca 1 timme. Ta bort folien och låt stå i ugn ytterligare ca 30 min eller ge ribsen färg på grillen. Ribsen är klara när köttet lossnar lätt från benen och den har fått fin färg. Skär upp ribsen i portionsbitar. Marinaden: fräs 1 finhackad rödlök i olja. Rör ner ½ dl farinsocker. Karamellisera löken ca 5 minuter. Rör ner 1 msk tomatpuré och fräs ytterligare ett par minuter. Tillsätt 1 vitlöksklyfta, 2 cm bit finhackad ingefära, ½ dl apelsinjuice, 1 msk rödvinsvinäger, ½ msk dijonsenap, ½ msk worcestersås och 200 ml tomatkross. Låt småkoka 10 minuter. Rör ibland. Mixa såsen slät med stavmixer. Förvara kallt. 
Alin varastointilämpötila 2  °C
Ylin varastointilämpötila 6  °C
Tarkista aina tuotetiedot pakkauksesta.
  • Wihuri_4v.svg
  • Wipak_4v.svg
  • brand-winpak.svg
  • wihuri-metro-logo.png
  • Tekninen_kauppa_4v.svg
  • Jetflite_4v.svg