Ohita sisältöön Siirry navigointivalikkoon
Huoltokatko tiistaina 19.3. klo 18-20.30. Pahoittelemme häiriötä!

Uudet Pago Smoothiet saapuivat Suomeen

Eurooppalaisille Pago on jo tuttu tuotemerkki, ja nyt myös suomalaiset voivat nauttia kahvilassa tai take-away:nä tuorepuristettuja ja 99,9 % hedelmää sisältäviä Pago smoothieita hauskalla twistillä.

Pago on tunnettu tuotemerkki esimerkiksi eurooppalaisissa trendikahviloissa ja nyt täyteläiset Pago Smoothiet ovat tulleet myös Suomeen. Uudessa säilöntäaineettomassa smoothie-sarjassa on kiinnostavat uudet maut, jotka sisältävät hedelmiä, marjoja, vihanneksia sekä hauskan twistin, joka tekee smoothieista entistäkin herkullisempia.

”Eckes-Granini Finlandin tuotetarjonta jatkaa laajenemistaan vahvasti kasvavassa smoothie-segmentissä vuonna 2019”, kertoo myyntineuvottelija Jaana Tikkanen. ”Tuorepuristetut ja uniikkiin lasipulloon pakatut Pago Smoothiet sopivat erinomaisesti esimerkiksi kahviloiden tuotevalikoimaan sekä On-the-Go -asiakkaille mukaan otettavaksi välipalaksi. Pago Smoothieiden avulla on mahdollista tehdä erittäin kannattavaa smoothie-kauppaa”, summaa Tikkanen tyytyväisenä.Pago Smoothiet säilyvät huoneenlämmössä, mutta niiden herkullinen maku tulee parhaiten esiin, kun ne myydään kylmästä. Smoothiet lähtevät tehtaalta 12 pullon myyntierissä ja niiden parasta ennen -päiväys on kuuden kuukauden kuluttua valmistuksesta.

99,9 % hedelmää ja herkullista täyteläisyyttä – uudet Pago Smoothiet hauskalla twistillä ovat:


Pago Smoothie Orange-Carrot-Mango & Ginger 2 dl

Täyteläisessä hedelmäsmoothiessa ovat omenat, appelsiinit, mangot ja porkkanat täydellisessä harmoniassa ja kaiken kruunaa ripaus pirteää inkivääriä.

Pago Smoothie Mango-Coconut & Chili 2 dl

Smoothiessa maistuvat omena, eksoottiset guava ja mango, täyteläinen kookosmaito ja energisoiva chili. Näiden herkullisten makujen liitto on suorastaan taivaallinen.

Pago Smoothie Cherry-Blackcurrant & Rose 2 dl

Muun muassa mustaherukkaa, kirsikkaa, omenaa, banaania sekä hyppysellisen ruusu-uutetta sisältävä smoothie viettelee vaativimmankin maistelijan.

 

  • Wihuri_4v.svg
  • Wipak_4v.svg
  • brand-winpak.svg
  • Metrotukku_logo_sininen_uusi.svg
  • Tekninen_kauppa_4v.svg
  • Jetflite_4v.svg